Over ons

Uniek in onze aanpak

Als online marketing bureau in Zuid-Holland weten wij als geen ander hoe belangrijk internet marketing is en hoeveel dit kan betekenen voor u als ondernemer.

Wij zijn LVS Online Marketing en we doen alles op online gebied waarmee we u als ondernemer verder kunnen helpen. Zo zijn we actief voor verscheidene ondernemers in verschillende branches. Wij helpen hen met hun marketing, reclames, webdesign van uitstekende kwaliteit.

Missie

Onze missie is om samen met onze klanten optimaal te kunnen groeien, dit doen we door resultaat te boeken, te analyseren en onze klanten transparantie en inzicht te bieden in deze resultaten.

Ons kantoor is gevestigd in Nieuw-Lekkerland maar we opereren in heel Zuid-Holland en daarbuiten.

Optimale groei

We helpen elke dag bedrijven met het waarmaken van optimale groei op online gebied en zetten elke dag net dat stapje extra voor onze klant. Ons online reclamebureau staat bekend om haar persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.

Krijgt u ook energie van optimaal groeien? Maak direct vrijblijvend een afspraak met ons om te weten hoe wij ook uw onderneming verder kunnen helpen! Of bel ons.

Over LVS Online Marketing

LVS Online Marketing is opgericht door Leendert van Stijn, hij heeft jarenlang ervaring in de verkoop en het is zijn passie om bedrijven te ontzorgen en samen op zoek te gaan naar de beste strategie om optimaal te groeien en op die manier verder te helpen op het gebied van online marketing en andere services.

Mijn passie voor online marketing is begonnen toen ik veel bedrijven zag die wel de wil hadden om online aanwezig te zijn en de noodzaak hiervan zagen, maar vervolgens geen tijd hiervoor hadden om dit ook daadwerkelijk goed in te richten. Toen is mijn idee ontstaan om LVS Online Marketing op te richten. Het full service bureau wat vandaag de dag veel klanten verder helpt door de marketingbudgetten op een juiste manier zo efficiënt mogelijk in te zetten op de juiste platformen. Op die manier kunnen we direct resultaten boeken voor onze klanten.
Leendert van Stijn
Oprichter
LVS Blog

Meest recente artikelen uit ons blog

Merkbeleving is een belangrijk aspect van branding.

Waarom is merkbeleving belangrijk? Een goede merkbeleving kan ervoor zorgen dat klanten zich verbonden voelen met een mer...

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijke strategie in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kan helpen om de zichtbaarheid van een web...

Webdesign: Het creëren van een effectieve en aantrekkelijke online aanwezigheid

Webdesign is niet alleen het creëren van een visueel aantrekkelijke website, het gaat er ook om dat de site goed prestee...

Als online marketing bureau in Zuid-Holland weten wij als geen ander hoe belangrijk internet marketing is en hoeveel dit kan betekenen voor u als ondernemer.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?
Ontvang regelmatig het laatste nieuws, online marketing tips en hulpmiddelen in uw inbox..
© 2024 LVS Online Marketing